2024-04-16 19:51Pressmeddelande

ICA Kringlan är Årets Cityföretag 2023

ICA Kringlan - Vinnare av Årets Cityföretag 2023 - tillsammans med Södertälje Citys ordförande och VDICA Kringlan - Vinnare av Årets Cityföretag 2023 - tillsammans med Södertälje Citys ordförande och VD. Foto: Södertälje City

Årets Cityföretag i Södertälje 2023 har utsetts. Vinnaren är ICA Kringlan.

Priset delades ut under Södertäljegalan 16 april, en del av Södertälje Företagardag som arrangeras av Södertälje Kommun och Företagarna Södertälje-Nykvarn.

ICA Kringlan nominerades tillsammans med Johnells (Kringlan) och Caesars American & Italian Kitchen (restaurang vid Stora Torget).

Motivering
Årets Cityföretag prisas för sin förmåga att erbjuda personlig och kompetent service som sätter individen i centrum. Med stort hjärta för kundens behov skapas långvariga och positiva relationer med stadskärnans besökare.

Den positiva andan genomsyrar hela företaget – och lika mycket som man brinner för kunden brinner man också för hela staden och dess välmående. Engagemanget är stort i att skapa gemenskap och delta i aktiviteter som är öppna för alla. På så vis förmedlar man Södertäljeandan.

Årets Cityföretag 2023 är ICA Kringlan.

Tidigare vinnare
2022: Stekt Burger & Stuff
2021: Actic Sydpoolen
2020: Mas Que Tapas
2019: Fastighetsbyrån Södertälje

Om Utmärkelsen
Årets Cityföretag ska uppmärksamma en verksamhet som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell service skapar nöjda och glada besökare med en positiv känsla för Södertälje.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija