2023-02-03 20:33Pressmeddelande

Årets Cityföretag 2022: Stekt Burger & Stuff

Årets Cityföretag i Södertälje är hamburgerrestaurangen med framåtanda och engagemang. Grattis till Stekt Burger & Stuff!

Med härlig attityd och god mat har Stekt Burger & Stuff blivit en favorit för många i Södertälje. Du hittar restaurangen bredvid vattnet i Inre Maren, på Strandgatan 10.

Priset delades ut under Södertäljegalan 3 februari, en del av Södertälje Företagardag.

Stekt Burger & Stuff nominerades tillsammans med Clas Ohlson och Gyhne & Kristofferson Optik.

Motivering
Utmärkelsen Årets Cityföretag går till en verksamhet som påtagligt visar att man tror på Södertälje.

Med starkt engagemang och smittande optimism välkomnar man besökaren till en härlig upplevelse i stadskärnan. Företaget speglar Södertälje på det sättet att man hittat sin egen stil och är stolt över den.

Entreprenörsandan lyser klart, och vi ser fram emot att se ännu mer från det här företaget, som gör det tydligt att man trivs i Södertälje och vill växa här.

Företaget gör dessutom väldigt goda hamburgare. Årets Cityföretag är Stekt Burger & Stuff.

Om Utmärkelsen
Årets Cityföretag ska uppmärksamma en verksamhet som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell service skapar nöjda och glada besökare med en positiv känsla för Södertälje.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija