2020-11-18 11:13Pressmeddelande

Årets Cityföretag 2020: Mas Que Tapas

Pablo driver restaurangen Mas Que Tapas (arkivbild)Pablo driver restaurangen Mas Que Tapas (arkivbild)

Årets Cityföretag i Södertälje är den spanska restaurangen där farmors recept - med extra mycket kärlek - har lagt grunden för allt arbete. Stort grattis till Mas Que Tapas!

Restaurangen ligger på Järnagatan 8 och drivs av Pablo Munoz.

Mas Que Tapas nominerades tillsammans med ICA Supermarket Kringlan och bemannings- & rekryteringsföretaget Adecco.

Motivering
Årets utmärkelse går till en verksamhet som genom starkt entreprenörskap, personlig service och framåtanda skapar en helhetsupplevelse.

Under året har snabba omställningar krävts och företaget har agerat aktivt för att skapa bästa möjliga förutsättningar, både hos sig själva och tillsammans med branschkollegor.

Företaget visar på mod och kreativ förmåga att möta kundernas behov. En positiv och inspirerande drivkraft som ständigt strävar efter utveckling av inte bara sin egen verksamhet men också staden i sin helhet. En sann ambassadör och ett gott föredöme.

Årets Cityföretag är Mas Que Tapas

Om utmärkelsen
Priset delas ut för att uppmärksamma företag som arbetar aktivt med att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell och välkomnande service skapar nöjda kunder och besökare som får en positiv känsla och koppling till Södertälje.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija