2022-02-24 12:03Pressmeddelande

Årets Cityföretag 2021: Actic Sydpoolen

Årets Cityföretag i Södertälje är friskvårdsanläggningen som alltid bjuder på ett välkomnande leende, och som engagerar sig stort i sina kunder. Grattis till Actic Sydpoolen!

Det kombinerade badhuset med äventyrsbad och gymanläggning ligger på Östra Kanalgatan 2. Under pandemin har man gjort goda insatser under förutsättningarna för att fortsatt bjuda in besökare till en positiv upplevelse i stadskärnan.

Priset delades ut under Södertälje Citys medlemsträff den 24 februari där många företagare från centrum fanns på plats.

Actic Sydpoolen nominerades tillsammans med butiken Albrekts Guld i Kringlan och mäklaren Svensk Fastighetsförmedling.

Motivering
Utmärkelsen Årets Cityföretag går till en verksamhet som med hög kompetens, personligt bemötande och fantastisk service alltid sätter kunden i fokus.

Man har ett brinnande engagemang och är en god ambassadör, tillika föredöme för Södertälje.

Företaget samverkar gärna med andra aktörer för att genomföra aktiviteter som är öppna för alla och skapar därmed nya mötesplatser för invånare och besökare.

Årets Cityföretag 2021 är Actic Sydpoolen.

Bakgrund, Årets Cityföretag
Utmärkelsen ska uppmärksamma en verksamhet som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell service skapar nöjda och glada besökare med en positiv känsla för Södertälje.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija