2019-11-08 20:17Pressmeddelande

Årets Cityföretag har utnämnts för första gången. Grattis Fastighetsbyrån!

null

Årets Cityföretag är ett helt nyinstiftat pris som delas ut på Södertäljegalan 2019

Den första mottagaren  av utmärkelsen är Fastighetsbyrån Södertälje!

Fastighetsbyrån nominerades tillsammans med Make Up Store i Telgehuset och Systembolaget i Lunagallerian

Motivering för vinnaren lyder:

”Fastighetsbyrån Södertälje är företaget som med personligt och kunnigt bemötande sätter människan i fokus. Med stort engagemang löser man behov, skapar nöjda kunder och bygger varaktiga relationer

Den positiva andan lyser igenom allt företaget gör och man känner ett brinnande engagemang inte bara för kunden, utan för hela staden och dess välmående. Man går utanför sin egen verksamhet och skapar mötesplatser, man planerar roliga aktiviteter som är öppna för alla och genom detta förmedlar man inte bara bostäder, man förmedlar hela Södertälje.”

Utmärkelsen Årets Cityföretag ska uppmärksamma och lyfta företag som arbetar aktivt med att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell och välkomnande service skapar nöjda kunder och besökare som får en positiv känsla och koppling till Södertälje.

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon