2023-07-27 06:28Pressmeddelande

Maten och smakerna står i centrum under Södertäljefestivalen 2023

.Mat under Södertäljefestivalen

Årets festival sätter fokus på matupplevelsen där mer än 20 spännande matförsäljare och foodtrucks kommer att finnas på plats under festivalen. 

Södertäljefestivalen är inte bara en plats för musik, kultur och underhållning, utan också en destination för härliga matupplevelser. 

I år vill vi verkligen att besökarna kommer hungriga till festivalen.Det kommer att finnas mat från olika delar av världen, och vi har ansträngt oss för att skapa en mix av smaker och erbjuda en matfestival i festivalen. Vår förhoppning är att det varierande utbudet kommer att göra festivalen ännu mer minnesvärd för våra besökare, säger Aljosa Lagumdzija, VD på Södertälje City 

Maträtterna under Södertäljefestivalen kommer att vara en mix av välkända favoriter och unika rätter. Oavsett om du är sugen på saftiga hamburgare, söta churros, autentiskt sydamerikanskt mat, smakrika turkiska läckerheter, knapriga langos eller fräscht asiatiskt kök - är vår ambition att ha något för alla matälskare!

Det blir ett utmärkt tillfälle att utforska nya kulturer genom sina kulinariska traditioner. Södertäljefestivalen kommer att äga rum mellan den 25 -27 augusti där musik, kultur och mat sammansmälter för att skapa en minnesvärd upplevelse för alla sinnen, avslutar Aljosa Lagumdzija, VD på Södertälje City

 På festivalens hemsida finns mer information och löpande uppdateringar
www.sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen 

Här finns lista på foodtrucks och matförsäljare:
https://sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen/mat-och-snacks/

 


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija