2023-07-12 11:00Pressmeddelande

FamiljeTivoli ny gäst på Södertäljefestivalen

FamijeTivoliFamijeTivoli

Södertäljefestivalen välkomnar FamiljeTivoli, med fokus på den yngre målgruppen 3–12 år som kan uppleva karuseller och aktiviteter speciellt anpassade för barnfamiljer.

Södertäljefestivalen har alltid strävat efter att skapa roliga upplevelser för besökare i alla åldrar, och i år läggs extra fokus på att skapa en magisk miljö för de yngsta festivalbesökarna.

FamiljeTivoli är ett nytt tillskott som erbjuder en rad spännande attraktioner perfekt anpassade för barn i åldrarna 3–12 år.

“Byggprojekten i centrum gör att vi har en mindre totalyta för festivalen i år. Därför har vi valt att fokusera på ett mindre tivoli för våra mindre besökare, och skapa en plats där vi tillsammans kan se till att barnen får en riktigt rolig festivalupplevelse. Vi är jätteglada att ha FamiljeTivoli med oss, som också deltagit i flera uppskattade evenemang på Torekällberget tidigare”, säger Malin Eriksson, Event- och kundansvarig, Södertälje City

FamiljeTivoli placeras på Centralplans parkeringsplats. Biljetter köps på plats till en fast avgift som kommer vara densamma under hela festivalen. Tivolit har också egen personal som säkerställer en trevlig upplevelse för alla.

“Det ska bli fantastiskt roligt att vara en del av Södertäljefestivalen. Jag är tivoliägare i 4:e generationen och har över 30 år i branschen. Säkerheten och kundnöjdheten är det viktigaste för oss och något vi ständigt jobbar med”, säger Jonny Berglund, FamiljeTivoli

Besökare kan förvänta sig karuseller, aktiviteter, lekar och tävlingar anpassade för de yngre barnen. Varje attraktion är noggrant utvald för att passa barnens ålder och säkerhet är alltid högsta prioritet. Föräldrar kan vara trygga med att FamiljeTivoli är utformat med omsorg och kommer att erbjuda en säker och rolig upplevelse för deras barn.

*Bifogade bilder visar ett urval av tivolits utbut och kan användas för att berätta om denna nyhet. Foto: FamiljeTivoli

Södertäljefestivalens hemsida med samlade nyheter och info www.sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Malin Eriksson
Event- & Kundansvarig
Malin Eriksson