2023-05-24 05:30Pressmeddelande

Glädjefyllda uppträdanden till Södertäljefestivalen 2023

PanetozPanetoz

Dolly Style och Panetoz bjuder på glädje och festkänsla med välkända hits under Södertäljefestivalens lördagskväll.

Dolly Style, bestående av Molly, Holly och Polly, har gjort sig kända för sin unika musikstil och lekfulla scenframträdanden med visuell inspiration från japansk kultur. Deras catchy melodier och energifyllda dansnummer har charmat den svenska publiken i flera år och idag är det många som kan sjunga med i hits som “Rollercoaster”, “Hello Hi” och “Habibi”, gruppens största hits som alla kommer från olika framträdanden i Melodifestivalen genom åren.

Dolly Style uppträder kl 17 på Stora scenen och därefter finns chans att träffa artisterna för signering på Stora Torget.

Panetoz tar med sin unika fusion av pop, reggae och afrikansk musik till Södertäljefestivalen och bjuder in till fest med inkluderande och glädjespridande låtar på Stora scenen kl 20.

Deras officiella debutsingel "Mama Africa" släpptes 2009 i samband med deras framträdande på Ung 08-festivalen i Stockholm. Låten blev snabbt populär och ledde bland annat till att Panetoz blev valda som förband åt Busta Rhymes samma år. 2012 släpptes “Dansa Pausa” som placerade sig som nr 1 på Sverigetopplistan och har spelats imponerande 54 miljoner gånger på Spotify.

I Melodifestivalen 2023 var Panetoz med och tävlade med nya låten “I’m On My Way” som spelats flitigt på radion sedan dess.

Programmet sätter sig bit för bit och vi ser verkligen fram emot en Södertäljefestival i glädjens tecken”, säger Malin Eriksson, Event- och kundansvarig på Södertälje City

Södertäljefestivalens hemsida med kompletta uppdateringar ligger på www.sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen

Dolly Style

Dolly Style


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Malin Eriksson
Event- & Kundansvarig
Malin Eriksson