2023-08-10 05:30Pressmeddelande

HSB Södertälje presenterar Utebio som avrundar Södertäljefestivalen

Utebio-visning i Juli 2023Utebio-visning i Södertälje. Foto: GRW Media

HSB Södertälje presenterar Utebio-visningen som avslutar festivalhelgen söndagen den 27 augusti. Det är helt gratis för besökare att vara med och se filmen.

Utebio är en uppskattad aktivitet bland Södertäljeborna. Tidigare i somras visades filmerna Uncharted den 22 juli och A Man Called Otto den 29 juli inför storpublik. Nu är det dags att runda av sommaren med en sista filmvisning tillsammans.

Denna gång visas publikfavoriten Top Gun: Maverick med Tom Cruise i huvudrollen. Filmvisningen rundar av Södertäljefestivalen och presenteras av HSB Södertälje i samband med deras 100 års-firande.

"Det var självklart för oss att även i år delta i Södertäjefestivalen. Dessutom fyller HSB 100 år i år och det vill vi ju uppmärksamma. Vår historia är fylld av innovationer och samhällsengagemang. Social hållbarhet och livskvalitet är drivkraften för HSB Södertälje, både när vi förvaltar befintliga bostäder och när vi bygger nya. Med detta sagt har vi bl.a. nöjet att stå som stolt sponsor för årets utebio. Välkomna att fira 100 år med oss!"
Cecilia Högberg, VD, HSB Södertälje.

Filmen visas vid solnedgången, cirka kl 20:00 beroende på vädret och ljuset. Visningen genomförs även om det regnar.

Om filmen - Top Gun: Maverick
Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete 'Maverick' Mitchell där han hör hemma, en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften.

Samlad info om Södertäljefestivalen hittas på hemsidan https://sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen/


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Malin Eriksson
Event- & Kundansvarig
Malin Eriksson