2019-11-08 07:00Pressmeddelande

Välkommen till SodertaljeCity.se

null

Mycket har skett inom den f.d. Centrumföreningen senaste tiden. Det nya namnet Södertälje City, nytt grafiskt manér och nu tar man också ett viktigt kliv framåt för Södertälje i den digitala världen.

Idag lanseras Södertälje Citys nya hemsida, www.sodertaljecity.se. En samlingsplats och ett skyltfönster för allt det roliga som händer i stadskärnan.

Hemsidan ska visa allt från nyheter, evenemang och parkeringsplatser till butiker, restauranger, hotell och lediga tjänster i stadskärnan, på ett välanpassat sätt oavsett om du besöker sidan på mobilen eller genom en dator.

Här kan man också prenumerera på nyhetsbrev för att hålla sig uppdaterad om aktiviteter och kampanjer.

För den nyfikne finns också information om organisationen Södertälje City och hur man arbetar för stadskärnans utveckling.

”Vi har längtat efter att få presentera den här nya hemsidan! Bakom kulisserna har vi jobbat ihärdigt för att få till en modern och fräsch webbplats, och nu ser vi verkligen fram emot att börja använda den på riktigt och visa upp allt det fina Södertälje City har att erbjuda”, säger Lena Raattamaa, Event- och Marknadskoordinator.

Surfa in på www.sodertaljecity.se idag och upptäck mer om stadskärnan.

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon