2019-03-13 07:01Pressmeddelande

Valborg med Hoffmaestro

null

Valborgsmässoafton 2019 blir en klassisk vårfest med betoning på "fest". Förutom körsång och vårtal är Valborg också kick-off för Kanalåret 2019 - ett jubileumsår för Södertälje som kommer fyllas av flera olika evenemang, möten och samverkansformer för att bjuda Södertäljeborna på ett år med extra-allt.

"Det finns fantastiskt mycket bra i Södertälje och Kanalåret 2019 handlar om att lyfta fram allt det ännu mer, och det gör vi bäst tillsammans, genom att samverka mellan föreningar, företag och kommun. Egentligen har ju Kanalåret 2019 redan börjat men på Valborg kickar vi igång det hela riktigt ordentligt " säger Ulf Westman, projektledare för Kanalåret 2019.

Stadsparken blir navet för hela firandet, komplett med tivoli och food trucks. Brasan kommer traditionsenligt tändas ute i vattnet utanför Borgmästarudden.

Och så en speciell överraskning: Södertäljeborna kommer att få uppleva Hoffmaestro - det eviga partytåget som rullar vidare med oförändrad kraft. Bandet kommer spela på en stor scen i Stadsparken, och inträdet är helt gratis.

"Valborg 2019 kommer bli den hetaste på länge" säger Lena Raattamaa, event och marknadsansvarig på Södertälje Centrumförening. Hon fortsätter: "Mega-hiten 'Highway man' har streamats över 50 miljoner gånger och med sina häftiga live-framträdanden tror vi Hoffmaestro kommer lyfta Valborg enormt och besökare kommer definitivt få ett härligt minne med sig.”

Valborg firas kl. 19-21 i Stadsparken/Borgmästarudden intill pendeltågsstationen. Fritt inträde.
Mer info på www.sodertaljecentrum.com

Evenemanget arrangeras av Södertälje Centrumförening i samarbete med Kanalåret 2019.

Södertälje Centrumförening jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon