2017-04-21 16:45Pressmeddelande

Valborg i Centrum byter plats och adderar priser i programmet

null

(SÖDERTÄLJE, 2017) Valborg i centrum har blivit något utav en tradition och har de senaste åren varit på marenplan i Södertälje Centrum. På grund av sättningar i marken så är detta ett till evenemang som inte längre kan hållas på marenplan och kommer därför att flyttas till Borgmästarudden och Stadsparken. Programmet kommer att starta 20.30 och den nya centrumchefen sedan den första februari kommer att agera konferencier. Vårtalare för Valborg i Centrum är Södertäljes stadsdirektör Rickard Sundbom. Södertälje kammarkör kommer som tidigare år även att framföra sång.

“Det är inte bara platsen som är nytt för i år, utan vi kommer även att presentera tre vinnare som kommer att få mottaga tre idrottspriser”, berättar Nina Dahlström, centrumchef. Det tre priser som delas ut är årets idrottsförening, årets idrottsledare och årets idrottsinitiativ.

Södertälje centrumförening jobbar för att centrum ska upplevas rent, snyggt och tryggt, en plats där man vill vara, uppleva och där man vill konsumera.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon