2022-08-09 06:00Pressmeddelande

Utebiovisning vid Maren rundar av festivalhelgen

Utebio vid MarenUtebio vid Maren

HSB Södertälje presenterar utebio-visningen som avslutar festivalhelgen den 28 augusti. Det är helt gratis för besökare att vara med och se filmen.

Utebio vid Maren är en populär och uppskattad aktivitet bland Södertäljeborna. Tidigare i somras visades filmerna Mamma Mia ! The Movie den 21 juli och The Greatest Showman den 28 juli inför storpublik.

Nu är det dags att runda av sommaren med ännu en filmvisning. Denna gång visas filmen Free Guy.

-När vi fick frågan om vi kunde engagera oss på något sätt i årets festival kändes det självklart. Vi vill mer än bara förvalta och bygga nya bostadsrätter eller hyresrätter, vårt uppdrag är bredare än så. Vi vill på olika sätt medverka till ett attraktivt, tryggt och levande Södertälje. Utebion är en bra aktivitet för det tycker vi. Nu håller vi tummarna för att vädret är med oss under hela festivalhelgen!  säger Cecilia Högberg Vd HSB Södertälje.  

Filmen visas vid solnedgången, cirka kl 20:30 beroende på väder och ljus. Visningen genomförs även om det regnar.

-Vi ser fram emot en mysig kväll med filmvisning som avslutning av en intensiv festival. Utebio är uppskattat bland Södertäljeborna och därför kändes det givet att vi summerar helgen en sköt häng vid Maren och tittar på film tillsammans, Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City

Om filmen
Banktjänstemannen Guy lever livets glada dagar i staden Free City, tills han en dag upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i ett tv-spel och att utvecklarna till hans värld nu hotar att stänga ner spelet. I en värld helt utan gränser är Guy fast besluten att han ska rädda sin värld på sitt sätt, innan det är för sent. I rollerna Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi, mfl. 

Utebio vid Maren presenteras av HSB Södertälje i samarbete med Södertälje City.

Mer info om festivalen hittas på hemsidan https://sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen/


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija