2018-03-22 11:22Pressmeddelande

Tre nya butiker öppnar i Södertälje Centrum

null

I helgen får Södertälje Centrum ett efterlängtat tillskott när klädkedjan Gina Tricot öppnar på nedre plan i Telgehuset. Redan på torsdagen 22 mars är det VIP-kväll 18-20, och på fredag 23 mars kl.10 slår entrèn upp för allmänheten.

”Gina Tricot tillför Telgehuset och Södertälje centrum ett nytt eftertraktat koncept och jag är otroligt glad över att Gina Tricot nu öppnar sin butik i Telgehuset. Vi tror att de kommer passa bra in i både Telgehuset och staden.” säger Christina Engström, centrumchef för Telgehuset.

Samma dag öppnar en ny inredningsbutik på Nygatan två som också är namnet på butiken. Ägaren Nina Nyström som driver butiken hyr in sig hos en redan etablerad butik som heter Studio by Mee.

"Det har länge varit en tanke att det här är något jag vill hålla på med så när jag fick chansen att dela lokal med Magdalena så fanns det ingen återvändo." Säger Nina.

Inledningsvis har butiken öppet på helger, men målet är att småningom kunna utöka öppettiderna. Mer information och kontakt på Nygatan Tvås Facebooksida.

Torsdag 22 mars öppnar Lager Outlet i Telgehuset. Butiken säljer skor och kläder till förmånliga priser och ryms i den lokal BR Leksaker förut fanns. 

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare och tillgängligare Södertälje Centrum. 


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon