2022-08-16 07:01Pressmeddelande

Tiktok stjärnan och fenomenet TK Tycoon kommer till Södertäljefestivalen

Södertäljefestivalen inleds med stand up kväll som heter ”Släng dig i Maren” som nu gästas av komikern och artisten TK Tycoon, känd från sina episka sketcher på Tiktok med över 160k följare.

Komikern är på en miniturné med sin hyllade show ”Kallt välkommen” och kommer för första gången till Södertälje.

– Språk- och kulturkrockar är ofta väldigt tacksamt inom humor. Jag tar saker vi alla känner igen och har varit med om men jag gör humor av det vilket gör det så mycket lättare att ta in och nyansera. Helt plötsligt blir det i stället krockar som vi kan skratta åt tillsammans, som en enhet. Och det tror jag folk tycker är rätt härligt, säger TK Tycoon, standupkomiker och influencer.

Shown är en del av Stand up kvällen "Släng dig i Maren" fredag 26 augusti kl 18.00 vid Marentrapporna.

-Vi är glada att ha TK som en del av Södertäljefestivalen och stand up kvällen som blir startskottet för festivalhelgen.  Han har många fans i området och vi ser fram emot en härlig show och många skratt , säger Aljoša Lagumdžija VD Södertälje City

Om komikern och artisten  

TK Tycoon är en Stockholmsbaserad humorskribent och artist, ursprungligen född i Lagos, Nigeria. Han har skrivit och framfört många sketcher som "Reason why I quit S.F.I", "Back to S.F.I" och många andra roliga videos. Med en ständig kamp i att säga siffran "sju" på svenska och ett sarkastiskt förhållningssätt till sin närvaro i Sverige och med det svenska språket lyser hans humoristiska karaktärer i sina enklaste former!

TK är också mycket aktiv i musikbranschen med en bakgrund som artist och producent. Hans uppdrag för kvällen är glasklart; hans jobb är inte gjort förrän alla får sig ett gott skratt. Kallt välkommen!


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija