2011-06-28 16:43Pressmeddelande

Sveriges största Vattenkrig - i Södertälje!

null

Sveriges största vattenkrig!

Lördagen den 9 juli kl 14:00 blåser visselpipan för Sveriges största vattenkrig 2011! Detta kommer bli legendariskt! Hjältarna från brandkåren ställer upp med sin stora tankbil, 10 000 liter vatten som vi kan fylla våra hinkar, vattenpistoler och vattenballonger med!

Så ta med din snabbaste hink eller coolaste vattenvapen så kör vi!

Sveriges största vattenkrig är tillbaka i Södertälje efter förra årets succé!

Upplev sommarens härligaste vattenfest med tusentals andra mitt på Marenplan. Brandkåren ställer upp med sin stora tankbil och DJ´n bjuder på skön sommarmusik!

Datum: Den 9 juli 2011.
Start: 14.00.
Plats: Marenplan, Södertälje.
Arrangörer: Team sunset trip.
Evenemanget är gratis för alla, obligatoriskt deltagarband hämtas på Marenplan från kl 13.30
och framåt.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon