2010-06-18 12:20Pressmeddelande

Sveriges bästa sommarjobb finns i Södertälje. Här spelar kidsen rock ’n’ roll och får betalt!

Vecka 26 börjar ungdomarna att jobba på olika platser i Södertälje. Politikertorget, Torekällberget och gångtunneln mellan Södertälje centrum och Stadshuset är några av arbetsplatserna för rockmusiker, konstnärer och salongsmusiker i sommar.

Även Södertäljes näringsliv välkomnar Kulturskolans sommarjobbsinitiativ:

– Vi vill ha underhållning och liv på stan och vi vill att ungdomar ska få jobb. Kulturskolans sommarjobb ger båda delarna, vi vill självklart stödja ett sådant initiativ, säger Lena Schulte, centrumledare i Södertälje centrumförening.

På tisdag den 22 juni klockan 15.00 är representanter för media välkomna till Kulturskolans cafeteria. Här kan ni träffa konstelever, dokumentärfilmare och en av de tre rockgrupperna. Medlemmar ur mässingssextetten, gycklargruppen, salongsorkestern och några av handledarna är också på plats. Ni kan dessutom träffa samarbetspartners från Centrumföreningen.

 

Tid: tisdag den 22 juni klockan 15.00

Plats: Kulturskolans cafeteria, Västergatan 4, Södertälje

 

Välkomna!

 

Mer information:

Ola Bjerding, chef på Kulturskolan, 08-523 015 39, ola.bjerding@sodertalje.se

Lena Schulte, centrumledare, 070-585 66 95, schulte.schulte@gmail.com

 

Med vänliga hälsningar

Södertälje kommun

info@sodertalje.se

vxl: 08-523 010 00

www.sodertalje.se

www.sodertalje.se/press

www.twitter.com/sodertalje

www.facebook.com/sodertalje

 


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon