2016-04-18 14:08Pressmeddelande

Succéduon Samir och Viktor är redo för Södertälje!

null

Duons senaste medverkan i Melodifestivalen 2016 med låten ”Bada Nakna” tog dem direkt in på förstaplats på topp 50 och nådde 300 000 streams bara under det första dygnet! En månad in har låten streamats över 5,3 miljoner gånger!

Samir och Viktor slog igenom sommaren 2014 med låten ”Success”. Låten gjorde de tillsammans för att skapa intresse kring sin försäljning av t-shirten med Success-tryck, ett tryck som de hämtat inspiration till från Samirs tatuering som syntes i tv-rutan när han medverkade i Paradise Hotel.

Samir och Viktor medverkade även i Melodifestivalen 2015 med låten ”Groupie”. Låten blev en succé och tog duon hela vägen till final. Totalt har deras fyra låtar genererat 64 miljoner streams på Spotify.

För mer information och kontakt:

Lena Schulte
Centrumledare, Södertälje centrum Mobil: 070 585 66 95
E-post: lena@sodertaljecentrum.com 

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon