2020-11-24 13:01Pressmeddelande

SSK öppnar ny popup-butik

Supporterbutik under uppbyggnad. Foto: Södertälje SKSupporterbutik under uppbyggnad. Foto: Södertälje SK

Lagom till julhandeln kommer en efterlängtad nyhet till stadskärnan. Södertälje Sportklubb (SSK) öppnar popup-butik mitt på gågatan med adress Storgatan 9, känd som före detta Stadium-lokalen.

Dörrarna till SSK-shoppen öppnas klockan 10 på Black Friday den 27 november.

Här kommer finnas ett brett sortiment med supporter-artiklar, framtagna för säsongen 20/21. Utbudet kompletteras med nyheter varje vecka fram till jul, med premiär för en limiterad hemlig kollektion under vecka 50. Det utlovas även att fansen kommer kunna köpa spelarnas riktiga matchtröjor.

Varje matchdag (både hemma och borta) kan man också komma till butiken och tippa både resultat och första målskytt, för att tävla om olika priser.

”Vi är väldigt glada över detta samarbete tillsammans med Södertälje City som ger oss möjligheten att öppna en popup-butik inför jul med start redan nu på fredag, det ger oss möjligheten att komma närmare Södertäljeborna. Tack vare den stora lokalen kommer vi kunna säkerställa trygga avstånd för att hålla det säkert ur ett smittskydds-perspektiv, men samtidigt så ges möjligheten för fler att besöka oss.”
- Sara Jonsson, SSK

"Det är många som har efterfrågat och längtat efter just en sån här butik, så det känns fantastiskt att kunna välkomna supportershopen till city. Södertälje är en idrottsstad och sporten har en fin förmåga att ena oss och få oss att jobba tillsammans, vilket förstås känns extra aktuellt just nu."
- Aljosa Lagumdzija, Södertälje City

Mer information om SSK-shoppens utbud, aktiviteter och öppettider hittas på www.sodertaljecity.se/ssk-shoppen


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija