2015-05-27 13:41Pressmeddelande

Sommarkonserter och Kringelfestivalen 2015

null

Nu kan vi presentera vilka artister som besöker sommarkonserterna och några av artisterna som kommer till Kringelfestivalen i Södertälje centrum i sommar.

Till sommarkonserterna kommer Molly Sandén 9 juli, The Hep Stars 16 juli, Måns Zelmerlöv 23 juli samt Patrik Isaksson, Tommy Nilsson och Uno Svenningsson 30 juli.

Till Kringelfestivalen kommer Albin feat. DMA och Loreen 21 augusti, Räfven, Electric Banana Band och Ola Salo 22 augusti samt Dolly Style och Eric Saade 23 augusti.

Vi hälsar alla artister och besökare hjärtligt välkomna till Södertälje!

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon