2019-05-16 07:45Pressmeddelande

Sommarkonsert i Södertälje City bokar John Lindberg Trio!

null

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. Den 4 juli kommer de till Södertälje City.

“Vi vill ha en bredd i våra sommarkonserter och med Molly Sandén bokad den 18 juli känner vi att vi har en jättebra kombo här med JLT, som också är en väldigt populär och uppskattad liveakt men i en helt annan kategori. Det kommer bli mycket energi, charm och puls!”, säger Lena Raattamaa, Event- och Marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

Lena fortsätter: "Vi har haft väldigt populära konserter tidigare med till exempel Top Cats och dansbandet Larz Kristers. Vi tror JLT kan locka liknande publik, och samtidigt tillföra något nytt till Sommarkonserterna och skapa en riktigt kul kväll i Södertälje City"

“JLT har aldrig varit tightare och hungrigare. Nya låtar och uppdaterat driv - gör er redo!” hälsar John Lindberg i ett pressmeddelande.

Sommarkonserterna hålls traditionsenligt på Stora Torget, och förutom de stora akterna blir det en chans för lokala förmågor att uppträda för hemmapubliken, som förband. Tips på lokala akter kan skickas till arrangören Södertälje city på info@sodertaljecity.se 

Evenemangen är öppna och kostnadsfria för alla.

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon