2020-01-30 06:00Pressmeddelande

Södertäljes Vinterfest - ny plats, samma mysfaktor

Handelsbod på VinterfestenHandelsbod på Vinterfesten

Vinterfesten kommer till Politikertorget, mitt på gågatan i city. Det populära evenemanget kan besökas fredagen den 14 februari (Alla Hjärtans Dag) kl. 12-19. 

Samma kärleksdag i fjol anordnades för första gången "Vinterfest" i Södertälje City. Det blev ett uppskattat evenemang av både Södertäljebor och hitresta, som fick en stämningsfull eftermiddag bland iskonst, handelsbodar och musik.

Besökare kommer kunna se en iskonstnär som skulpterar live under eftermiddagen och kvällen. Här finns också möjlighet att prova själv på ett riktigt isblock.

Nytt för i år är att det kommer finnas varm mat som besökarna kan njuta av, i samarbete med lokala restauranger. Även musiken är lokal och framförs av unga talanger. De åtta handelsbodarna på Politikertorget kommer bland annat erbjuda hantverk, keramik, tyger, ostar, oljor och ekologiska oliver.

"Vinterfesten har haft ett lokalt fokus från början och det håller vi fast vid. Vi har mycket att vara stolta över i Södertälje, och det visar vi här med hög kvalitet och mysig stämning."
- Lena Raattamaa, Event och Marknadsansvarig på Södertälje City

Evenemanget arrangeras tillsammans med Destination Södertälje. Nyheter och uppdateringar om Vinterfesten kan följas på Södertälje Citys hemsida och sociala medier.

www.sodertaljecity.se/vinterfest

Facebook-event: Vinterfest


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon

Relaterad media