2022-05-02 10:46Pressmeddelande

Södertäljefestivalen kommer tillbaka

Efter två års vila gör Södertäljefestivalen comeback. Ett av årets största och populäraste evenemang återvänder sista helgen i augusti.

Arbetet är i full gång med att skapa den stadsfestival som Södertäljeborna längtat efter. Södertäljefestivalen 2022 kommer firas traditionsenligt i samband med skolstarten v34, med invigning fredag 26 augusti.

Pandemin har gjort att mycket av det förberedande arbetet försenats, men Södertälje City ser ändå optimistiskt på evenemanget.

“Det känns viktigt att vi får till det här. Vi har märkt att Södertäljebornas egen fest varit riktigt saknad. Vi jobbar intensivt nu för att få till en minnesvärd festival. Det är en kamp mot klockan men vi ska leverera det bästa vi kan”, säger Aljosa Lagumdzija, VD på Södertälje City.

Detaljplanering med artister och innehåll har nyligen inletts.

Löpande uppdateringar görs på sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen

Intresseanmälningar är nu öppna

Är du en underhållare, utställare, matförsäljare eller annan form av evenemangsaktör och vill vara en del av Södertäljefestivalen? Välkommen att skicka in din intresseanmälan via hemsidan.

Södertäljefestivalen har anordnats under nuvarande namn sedan 2017. Evenemanget hette tidigare Kringelfestivalen.

 


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija