2021-03-17 10:14Pressmeddelande

Södertälje Citys chef nominerad till Årets Centrumutvecklare 2021

Nu står det klart vilka kandidaterna är till utmärkelsen Årets Centrumutvecklare 2021 och Aljosa Lagumdzija, centrumchef på Södertälje City, är en av de nominerade.  Priset delas ut av föreningen Sveriges Centrumutvecklare.

I år är det tio år sedan utmärkelsen instiftades och detta vill styrelsen för Sveriges Centrumutvecklare uppmärksamma rejält.

- I dessa speciella tider borde vi utsett alla våra nästan 200 medlemmar med tanke på det tuffa arbetet de har haft och har under pandemin. Men jubileumsåret till ära blir det nu tio kandidater som tävlar om att få en av de tre finalplatserna som ska ge dem chansen att bli vinnare av titeln Årets Centrumutvecklare 2021, säger Marlene Hassel, ordförande i Sveriges Centrumutvecklare och som sitter med i juryn.

Kandidaterna får nu vänta spänt i en månads tid innan de vet om de går vidare till de tre finalistplatserna för utmärkelsen. De tre utses och presenteras under Sveriges Centrumutvecklares digitala årsstämma 15 april. Vinnaren utses på Sveriges Centrumutvecklares digitala årskonferens den 19 maj.

- Det är en jättestor ära att vara en av de nominerade till det fina priset, vi är många inom yrkeskåren som kämpar för våra städer dagligen och att vara en av de uppmärksammade i år känns extra roligt för organisationen men också  vår stad. Jag är tacksam att ha duktiga kollegor i teamet som driver vår utveckling framåt, säger Aljoša Lagumdžija,  Centrumchef på Södertälje City.

Utmärkelsen Årets Centrumutvecklare instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum. Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Södertälje City
Allmänna frågor
Södertälje City

Relaterad media