2009-12-02 16:03Pressmeddelande

Södertälje Centrumförening står upp för sina kunder!

null

För att underlätta för sina besökare under julshoppingen kan nu Södertälje Centrumförening erbjuda, tillsammans med Södertälje Kommun och parkeringsbolaget Q – Park, 3 timmar gratis parkering för alla med P-skiva i de 5 parkeringsgarage som ligger centralt i staden. Totalt finns ca 1000 p-platser tillgängliga i dessa garage.

Erbjudandet kommer att gälla under perioden 5-6, 12-13, 19-24 december. 
Vi hälsar alla våra kunder välkomna till Södertälje Centrum.

Södertälje Centrumförening är ett samarbete mellan fastighetsägarna Telge Fastigheter, Aberdeen, Niam, Landic och alla butiker/företagare i Södertälje Centrum.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon