2020-05-20 05:30Pressmeddelande

Roligare shopping med kuponger - förlängt pga Corona.

Södertälje Citys kupongrace hålls mellan 25 Maj och 14 Juni. För att erbjuda extra rolig shopping kommer ett stort antal kuponghäften med prisvärda erbjudanden skickas ut till boende i Södertälje. En nyhet är att kupongerna också kommer finnas på Södertälje Citys hemsida.

"Södertäljes kupongrace brukar vara väldigt uppskattade av både besökare och stans butiker, restauranger och andra verksamheter. I år har vi 46 riktigt bra erbjudanden som gör det extra roligt att handla allt från det lilla sommar-smycket eller handkrämen till en härlig restaurangkväll, eller varför inte komplett hotellövernattning", säger Lena Raattamaa på Södertälje City.

Kupongerna kommer finnas på Södertälje Citys hemsida: www.sodertaljecity.se/kupongrace

Alla erbjudanden börjar gälla från och med måndag 25 maj. Antingen visar du kupongerna med din telefon i butikens kassa, eller så skriver du ut dem och tar med på shoppingrundan.

Ett begränsat antal kuponghäften kommer också finnas att hämta ut direkt i centrum, hos deltagande verksamheter.

Givetvis är Coronasmittan ännu en faktor och detta är något som påverkat årets kuponghäfte.

"Vi har flyttat fram datumet från när vi egentligen skulle lansera häftet, och vi förlängde giltighetstiden till en bra bit in i juni för att verkligen ge våra besökare möjlighet att ta sig till stan i lugn och ro, förutsatt att man känner sig helt frisk. Med den långa giltighetstiden vill vi också minimera risken för trängsel så att det verkligen blir en säker, rolig och positiv upplevelse här i stan", avslutar Lena.

Kupongracet kommer också publiceras och kunna följas på Facebook bland Södertälje Citys evenemang.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.