2023-08-21 05:30Pressmeddelande

Presentkort i mobilen – nu i Södertälje

Presentkort, erbjudanden, tävlingar och mer i Södertälje, genom Cityplay-appenPresentkort, erbjudanden, tävlingar och mer i Södertälje genom Cityplay-appen. Foto: Södertälje City

Södertälje City lanserar idag digitala presentkort via appen Cityplay. Här hittar du också erbjudanden, tävlingsuppdrag och belöningar för att göra det extra roligt och värdefullt att handla lokalt.

Nu utvecklar vi det gemensamma presentkortet för att handla lokalt i Södertälje. Det fysiska betalkortet kompletteras med en digital lösning från Cityplay, med ett flertal bonusfunktioner som ger ökat mervärde åt den lokala handeln.

Presentkortet kan köpas av både privatpersoner och företag, för t.ex. personalgåvor.

Lösningen är helt ny i Södertälje och därför finns vid lanseringen ett mindre antal verksamheter anslutna. Under sensommaren och hösten tillkommer fler butiker, restauranger och upplevelser i Södertälje.

Tävlingsuppdrag i Lunagallerian
Under Södertäljefestivalen arrangerar Lunagallerian tävlingen “Kodjakten”, där man med hjälp av Cityplay-appen scannar QR-koder som är gömda i gallerians butiker. Av de som genomför hela uppdraget lottas 10 vinnare som får varsitt digitalt presentkort värt 1 000kr.

Tävlingen är aktiv festivalhelgen 25–27 augusti och mer info finns i Cityplay-appen, Södertäljefestivalens program samt på lunagallerian.se/kodjakten.

“Vi lanserar digitala presentkort med Cityplay i samband med Södertäljefestivalen och hoppas många tar chansen att upptäcka dem via Lunagallerians tävling. Samtidigt jobbar vi vidare med att ansluta allt fler Södertälje-verksamheter. Tillsammans stärker vi den lokala handeln och det blir ett roligt sätt att upptäcka stadens utbud”, säger Erik Hanzon, Marknadsansvarig, Södertälje City.

FAKTARUTA

Var köper jag det digitala presentkortet?
Ladda ner appen Cityplay via App Store/Google Play, eller besök www.cityplay.se för att köpa presentkort i e-handeln.

Hur går betalningar till?
När du står i kassan tar du fram appen och betalar via den.

Var finns mer information?
På Södertälje Citys hemsida; sodertaljecity.se/digitala-presentkort


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon