2021-03-15 06:00Pressmeddelande

Påsken är framflyttad

En välplanerad och säker påsk med det lokala i fokus – det är de två viktiga budskapen från aktörerna i Södertälje centrum inför kommande storhelg. Ett sätt att kunna fortsätta handla säkert är att ta hjälp av besöksbarometern.

Planera dina besök, handla i tid, ta ditt ansvar. Med dessa uppmaningar hoppas Södertälje City, Telge Fastigheter och Stadsrum Fastigheter göra det enklare och tryggare att handla lokalt i Södertäljes egna butiker, caféer och restauranger.

"Vårt budskap är att påsken börjar nu", säger Lena Rattamaa, Södertälje City. "Vi jobbar hela tiden för att göra det enklare och tryggare att handla lokalt. Ett tips för besökare är att kika på vår besöksbarometer, som man hittar på vår hemsida, och på så vis kunna besöka centrum under lugnare tider på dagen. Även Google har en liknande funktion."

Aktörerna i centrum går inför påsken ihop i en gemensam kampanj, precis som man gjorde inför julhandeln. Södertälje city och Telge Fastigheter har också haft två samarbeten för hemleveranser vid shopping i Södertäljes butiker och restauranger.

"Vi delar intressen här, att fortsätta driva handel till centrum på ett säkert sätt, även under pandemin. Gör vi satsningar tillsammans blir vi starkare och når ut på ett bättre sätt", menar Dikran Masso, förvaltare Lunagallerian, Telge Fastigheter.

Besök kampanjens landningssida: www.sodertaljecity.se/pask


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.