2019-03-22 16:53Pressmeddelande

Påskäggsjakten fortsätter efter stor efterfrågan 2018

null

Södertälje Centrumförening har gömt ägg i centrum två år tidigare och det har vuxit för varje år. 2019 kommer det därför att utökas till 100 st ägg som göms i centrum under två tillfällen på skärtorsdagen den 18 april, klockan 12 och 15.

"Det var ett högt tryck på påskäggen förra året så vi tror det är en uppskattad aktivitet. Dock har vi gjort om upplägget på påskäggsjakten i år för att minimera fusk och dylikt så flera kan uppskatta påskäggsjakten och få en riktigt fin påskdag i centrum", säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

Ledtrådar inför påskäggsjakten kommer upp på Södertälje Centrums sociala medier i takt med att dagen närmar sig.

Södertälje Centrumförening jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon