2020-06-29 05:01Pressmeddelande

Nytt restaurangnätverk – för utveckling och samarbete

Restaurangnätverkets första träff hölls på Quality Hotel Park.Restaurangnätverkets första träff hölls på Quality Hotel Park.

Flera av krögarna i Södertälje har gått ihop för att tillsammans hitta nya lösningar för ett förbättrat uteliv i stadskärnan.

”Vi har alla gemensamma mål och vill att staden ska blomstra”, säger Pablo Munoz som är en av initiativtagarna bakom samarbetet och ägare av restaurangerna Mas que Tapas och Mas que Carne.

Representanter från restauranger i hela centrum fanns på plats under gruppens första träff på Quality Hotel Park. Här diskuterades bland annat framtida evenemang för besökare, gemensamma kampanjer och nutidens utmaningar och möjligheter.

Tillsammans hoppas man öka attraktionskraften och medvetenheten om Södertäljes utbud, med härliga miljöer och goda maträtter från hela världen.

Gruppen är öppen för alla restauranger & caféer i city som skulle vilja ansluta. Man kan då skicka ett e-mail till info@sodertaljecity.se för mer information.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Södertälje City
Allmänna frågor
Södertälje City