2020-03-17 06:00Pressmeddelande

Nytt fokus för Södertälje Citys event

Södertälje City justerar i eventplaneringen - med respekt för de nya begränsningarna kring evenemang från folkhälsomyndigheten och regeringen. 

"Det här gör vi för att så många som möjligt ska kunna vara med och ha glädje av våra aktiviteter på bästa sätt", säger Lena Raattamaa, Event & Marknad, Södertälje City.

  • Happy Lördag 28 Mars med Björnen Paddington och aktiviteter flyttas till ett senare datum, ännu inte spikat. Istället kommuniceras "Healthy Lördag" ut med fokus på tips kring hygien och att vi hjälper varandra utföra våra ärenden på stan på ett ansvarsfullt sätt.

  • Påskäggsjakten ändras. Den populära aktiviteten flyttar till nätet och blir Påsktävling på SodertaljeCity.se där man kan tävla om priser från Södertälje citys verksamheter fram till 5 april. Barn kan skicka in sina påskbilder på sociala medier och vinna presentkort, medan de lite äldre kan svara på frågor och vinna digitala påskägg som påskharen e-postar ut. Erbjudanden och vinster hämtas sedan ut i Södertälje i lugn och ro kring påskveckan.

Stadskärnans butiker och restauranger utmanas just nu av läget. Om vi alla tar ansvar, hjälps åt och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien kan vi ge varandra och våra lokala handlare de bästa förutsättningarna.

Handel och ärenden i Södertälje kan fortfarande uträttas som vanligt. Om du är frisk kan du hjälpa den som behöver stanna hemma, om de t.ex. tillhör riskgrupper eller själva upplever symptom. Hjälpen kan betyda mycket och bidrar till att vi alla håller oss friska lättare.

Följ www.sodertaljecity.se för fler uppdateringar om vad som sker i stadskärnan framöver.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Södertälje City
Allmänna frågor
Södertälje City