2022-06-30 05:30Pressmeddelande

Ny vändning: Sean Banan kommer till Södertäljefestivalen

Få artister har en lika förvirrad historia med Södertäljefestivalen som Sean Banan. Inför festivalen 2019 spreds ett rykte om att Sean Banan skulle uppträda – vilket tyvärr inte var sant. I år upprepades historien och samma rykte fick så pass stor spridning att Länstidningen undersökte och skrev en förklarande artikel om missförståndet.

”Vi på Södertälje City konstaterar att något tycks stå skrivet i stjärnorna här. Det verkar helt enkelt vara meningen att Sean Banan ska gästa Södertäljefestivalen, och därför är vi nu extra glada att kunna välkomna Sean till stora scenen på lördag 27 augusti.”
- Aljosa Lagumdzija, VD Södertälje City

Sean Banan inledde sin musikkarriär med den humoristiska singeln "Skaka rumpa" som tillfälligt var den mest spelade låten på Spotify under sommaren 2010. Han har tävlat i Melodifestivalen med bidragen ”Sean den förste Banan” och ”Copacabanana”. Nu är Sean aktuell med sin senaste singel ‘’Svensson Style’’ som är en tolkning av kända låten ‘’Gangnam Style’’.

Nyheter och info samlas på www.sodertaljecity.se 


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija