2017-05-22 14:59Pressmeddelande

NY PLATS, LÄNGRE PROGRAM & ARTISTSLÄPP FÖR SOMMARKONSERTER

“Ett säkert tecken på att sommaren är i antågande är de sommarkonserter som anordnas i Södertälje centrum varje år. Vi tycker att sommarkonserterna är ett viktigt inslag för att stadskärnan ska bli levande och för att skapa trivsel och samhörighet. Evenemanget ska vara tillgängligt för alla och tilltala alla åldrar. Nytt för i år är barnaktiviteter och allsång. Det är fri entré och alla är välkomna! Vi hoppas och tror att sommarkonserterna återigen blir succé.”, säger Nina Dahlström, centrumchef i Södertälje Centrumförening.

Succén fortsätter, sommarkonserterna kommer tillbaka till Södertälje Centrum i år igen. Den nya platsen för i år - Stora Torget i Södertälje tar emot fyra sommarkonserter, alla torsdagar i juli. Den nya platsen beror bland annat på sättningarna i marken på Marenplan men vi ser även fördelarna med att använda nya platser för evenemang och aktiviteter.

Den nya platsen skapar utrymme för det utökade programmet för i år. Programmet för sommarkonserterna på Stora Torget börjar 17:00 med barnaktiviteter, för att sedan fortsätta med allsång 18:00 och avslutas med en artist 19:00.

Aktuella artister för de olika sommarkonserterna:

Peg Parnevik - 6 juli

Larz-Kristerz - 13 juli

Hemlig artist - 20 juli

Adrijana - 27 juli

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon