2016-03-08 13:08Pressmeddelande

Nu blir Kringelfestivalen större än någonsin! - Med Miriam Bryant, Danny Saucedo och Ace Wilder

null

Nu blir Kringelfestivalen större än någonsin!
Med Miriam Bryant, Danny Saucedo och Ace Wilder


Kringelfestivalen äger rum 26-28 augusti i år och planerna är i full gång.Med nya artister, karnevalståg och många nya utställare förväntas det bli den största Kringelfestivalen hittills.


Klara artister på scen är Miriam Bryant, Danny Saucedo och Ace Wilder.


Vi kan nu stolt presentera tre av de första artister som är klara för årets festival: Miriam Bryant, Danny Saucedo och Ace Wilder!

Miriam Bryant blev en favorit för många i förra säsongen av tv-programmet "Så mycket bättre" och samtliga av hennes bidrag därifrån har tagit sig högt upp på topplistorna. På scenen kan vi förvänta oss låtar som ”Push Play”, ”Dragon” och ”Finders Keepers” samt tolkningar från ”Så mycket bättre”, men även helt nytt material som planeras att släppas under våren.

Danny Saucedo släppte sitt första svenska album ”Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa” i november 2015 med låtar som ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig” och ”Så som i himlen”. Albumet har streamats över 43 miljoner gånger på Spotify och 2016 kammade Danny hem titeln ”Årets låt” för låten ”Dör För Dig”.


Ace Wilder slog igenom med hiten ”Busy Doin Nothing” som sålt dubbel platina och är nu aktuell med låten ”Don’t Worry ” som tog henne direkt till final i årets Melodifestival.


Nyhet: Karnevalståg

Nytt för i år är att vi kommer ha ett färgsprakande karnevalståg på lördagen, innehållande sång, dans, akrobatik m.m. där alla kan anmäla sig och vara med, både privatpersoner och föreningar. Vi hoppas på många olika nationaliteter, personer och föreningar så att vi kan visa omvärlden hur fantastiskt Södertälje är.

Tävling
– Vi kommer att anordna en tävling för alla som deltar i tåget där den förening som har bästa ekipaget kan vinna upp till 40 000 kr och privatpersoner kan vinna ett presentkort till ett värde av upp till 10 000 kr, så var kreativa och börja planera, säger Lena Schulte, centrumledare för Södertälje centrum. Mer info om karnevalståget kommer finnas på: sodertaljecentrum.com


Nytt förutom karnevalståget i år är dessutom att man kommer satsa mycket på att ha utställare med mat från olika delar av världen under festivalen.


Kontakt:Lena Schulte
070 585 66 96
lena@sodertaljecentrum.com

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon