2023-01-31 15:58Pressmeddelande

Nominerade till Årets Cityföretag i Södertälje 2022

Nu presenterar vi de tre företagen i centrum som nominerats till Årets Cityföretag 2022.

Utmärkelsen delas ut av Södertälje City och uppmärksammar verksamheter som arbetar aktivt för att stärka både sin egen och hela stadskärnans attraktionskraft, och som genom professionell service skapar nöjda och glada besökare med en positiv känsla för staden.

De nominerade är:
  • Clas Ohlson, Lunagallerian
  • Gyhne & Kristofferson Optik, Badhusgatan
  • Stekt Burger & Stuff, Strandgatan

Vinnaren presenteras under fredagskvällen den 3 februari. Priset är ett av flera som delas ut under Södertäljegalan, som är en del av Södertälje Företagardag och arrangeras i samband med Science Week. Galans syfte är att stärka det lokala företagsklimatet och uppmärksamma och lyfta fram företag, organisationer och människor som gör något bra för Södertälje.

"Det är extra roligt att vara tillbaka på galan i år för att dela ut vårt pris. Alla nominerade är verkligt fina företag och goda förebilder i stadskärnan, och vi ser fram emot att få hylla dem under årets största företagsevent"
- Aljoša Lagumdžija, VD Södertälje City

Se mer info om de nominerade på sodertaljecity.se/arets-cityforetag-2022

Tidigare vinnare
2019 - Fastighetsbyrån
2020 - Mas Que Tapas
2021 - Actic Sydpoolen


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija