2016-04-17 11:49Pressmeddelande

Niklas Strömstedt till Marenplan 14 juli!

null

Niklas Strömstedt deltog i höstas i säsong 6 av "Så Mycket Bättre" där hits som "Lyckolandet" och "Drake" växte fram. Han släppte även albumet "Storhetsvansinne - Världens Bästa Samlingsplatta". Under våren 2016 har Niklas kört sin egen show "Storhetsvansinne" på Hamburger Börs och i sommar åker han ut med sitt band på en turné där Södertälje blir ett av stoppen.

Bland Strömstedts största hits återfinns "Sista morgonen" (1989), ”Förlorad igen” (1989),"Om" (1990),"Oslagbara" (1992),"I hennes rum" (1992) samt "Inga änglar gråter" (1997).

Strömstedt deltog under 90-talet i supergruppen GES tillsammans med Orup och Anders Glenmark. Han har tilldelats en rad utmärkelser, bland annat Povel Ramels Karamelodiktstipendium. Strömstedt har på senare år arbetat inom TV som programledare för bland annat ”Tack för musiken”.

För mer information och kontakt:Lena Schulte
Centrumledare, Södertälje centrum
Mobil: 070 585 66 95
E-post:lena@sodertaljecentrum.com

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon