2011-08-17 23:03Pressmeddelande

Nattvandring i centrum - en succé i Södertälje!

null

Nattvandring i centrum - en succé i Södertälje!

Nattvandringen är väldigt uppskattad av många invånare i Södertälje!

Vi har fortfarande några helger kvar av nattvandringsperioden. Nattvandringen är ett samarbete mellan Södertälje Centrumförening, Fastighetsbyrån, Swedbank och Södertälje Kommun.

Syftet är att göra Södertälje ännu tryggare och attraktivare genom att ha nattvandrare fredags och lördags kvällar/nätter som extra ögon år polisen och på så sätt få invånarna i stan att känna sig trygga när de är ute och har trevligt tillsammans.


Vill du också nattvandra? Kontakta då Lena Schulte på

Tel: 0705856695


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon