2019-04-25 14:24Pressmeddelande

Molly Sandén klar till Sommarkonsert i Södertälje City

null

Molly Sandén är idag en av våra största svenska artister - den 18 juli intar hon scenen under en av Sommarkonserterna i Södertälje City, som även i år hålls på stora torget.

“Det känns fantastiskt kul att en så stor artist och positiv förebild kommer hit. Förra året hade vi Kaliffa i Södertälje för en väldigt uppskattad konsert för den breda publiken, och det blir bra balans att ha en stark kvinna i år”, säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

Centrumföreningens mål är att komplettera stjärnan med förband bestående av lokala musikförmågor.

“Vi har många lokala talanger att vara stolta över i Södertälje. Om man känner sig träffad och vill få chansen att uppträda i samband med Molly och sommarkonserterna så är man varmt välkommen att kontakta oss”, fortsätter Lena Raattamaa.

Molly släppte i fjol sitt hyllade album "Större", vilket gav henne nomineringar på P3 Guld-galan till både Årets Artist och Årets Pop. Hon uppträdde på Grammisgalan och även där var hon nominerad till Årets Pop. Med över 70 miljoner lyssningar blev hon den mest streamade kvinnliga svenska artisten på Spotify 2018. I dagarna är hon aktuell med singeln "Den som e den" och ett helt nytt album som släpps den 29 maj.

Molly har blivit folkkär och hyllas för sina personliga framträdanden, där hon lyckats få hela publiken att känna sig inkluderad i det som händer på scenen. Hon ser fram emot att få släppa sitt nya album.

"Jag har helt enkelt burit på för mycket stora känslor det senaste året som behövde få komma ut i musik. En låt blev snabbt 6 så vi alla kände att det va dags för ett till album. Ett 'Större 2.0' ", säger Molly Sandén i ett pressmeddelande.

"Vi vill ge möjligheten till Södertäljebor och besökare att skapa härliga sommarminnen och det tror vi att Molly Sandén kan hjälpa oss med. Speciellt nu när hon är så aktuell med nya albumet och låten Rosa Himmel från serien Störst av allt", säger Lena Raattamaa.

Rosa Himmel av Molly Sandén ligger den 24 april på topp 2 i Sverige på Spotify. Det är en låt från Netflix-serien Störst av allt som släpptes den 5 april.

Sommarkonserterna arrangeras av Södertälje Centrumförening. Evenemangen är öppna och kostnadsfria för alla.

Södertälje Centrumförening jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon