2015-08-13 08:54Pressmeddelande

Med fokus på Ola Salo

null

I samband med Kringelfestivalen så landar den fantastiska fotoutställningen ”Med fokus på Ola Salo” på Nova i Lunagallerian.

Fotografen och södertäljebon Majsan Eriksson, ställer ut ett urval fotografier och bildspel under rubriken ”Med fokus på Ola Salo”. Bildspelet innehåller även andra fotografers alster. Fotoutställningen är inlånad från Stockholms stadsbibliotek.

Utställning: 22/8 – 11/9 konstgången på Nova, Lunagallerian plan 2, Södertälje.

Vernissage: Lördag 22/8 kl:14.00 på Nova. Majsan Eriksson inviger fotoutställningen. Julia Rönngren uppträder med egenskriven musik på Novas caféscen kl:14.45

Varmt välkomna!

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon