2019-11-15 13:17Pressmeddelande

Lucia återvänder till Södertälje City

null

Lucia återvänder till Södertälje City i år, med stämningsfulla uppträdanden av Wendelakören, som består av elever från Wendela Hebbegymnasiets musikklasser som kommer lussa som tomtar och tärnor.

Luciafirandet startar i Lunagallerian för att sedan gå vidare till Kringlan, samt Telgehuset och avslutas vid pendeltågsstationen.

"Vi välkomnar ljuset och sången tillbaka till Södertälje City med hjälp av Wendelakören, som uppträder på flera platser i stadskärnan så att det ska vara lättillgängligt för alla. Efterfrågan har varit stor och det här planerades faktiskt in redan i januari, för att säkerställa att vi får en fin Lucia i City. Vi hoppas att många vill vara med och uppleva den stämningsfulla kören!", säger Lena Raattamaa, Event- och Marknadskoordinator på Södertälje City.

Hålltider för Luciakören
14:30 Lunagallerian
14:45 Kringlan
15:00 Telgehuset
15:15 Pendeltågsstationen

Luciakörens sjungande i stadskärnan anordnas av Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon