2015-03-17 11:08Pressmeddelande

Kringelfestivalen 2015

null

Nu är första artisten bokad!

OLA SALO – KRINGELFESTIVALEN 2015

Kringelfestivalen hålls i Södertälje centrum i ett öppet festivalområde den 21–23 augusti.


Att ha ett samlande arrangemang där alla södertäljebor och besökare kan mötas och umgås kring musik och annan kultur, är värdefullt för vår stad; säger Staffan Jonsson, Kultur- och fritidschef på Södertälje kommun.


Kringelfestivalen kommer innehålla mat, musik, handlare och aktiviteter för stora och små. Den hålls i ett öppet festivalområde i Södertäljes stadskärna, i direkt anslutning till pendeltåg och bussar.


Vi är fantastiskt glada över att släppa den första artisten till årets festival. Det kommer att bli en magisk festival, så håll utkik efter de kommande artister som vi inom kort kommer att släppa; säger Lena Schulte, Centrumledare på Södertälje Centrumförening.


Kringelfestivalen arrangeras i samverkan mellan Södertälje Centrumförening och Södertälje kommun.

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon