2010-08-12 09:46Pressmeddelande

KRINGELFESTIVALEN

null

Kringelfestivalen ska bidra till ett attraktivare Södertälje och göra sädertäljeborna stolta över sin stad. Den ska skapa att levande centrum och avspegla stadens mångfald. Besökarna ska få möjlighet att, utan kostnad, få ta del av Södertäljes rika kultur-, förenings- och näringsliv. Målgruppen för festivalen är alla invånare i Södertälje med omnejd, oavsett ålder.

Den härliga Kringelfestivalen börjar äntligen närma sig på allvar och kommer bli ett perfekt sätt att fira slutet på sommaren!

Kringelfestivalen kommer att utspela sig 27-28 augusti men vi kommer redan torsdagen den 26 aug tjyvstarta med utomhusbio på Marenplan kl 21:00 och det kommer vara tätt med folk denna underbara helg!

Kringelfestivalen kommer ge en varm, mysig och spännande atmosfär för alla, erbjuda aktiviteter, och kommer vara ett fantastiskt tillfälle för mångfalden i Södertälje att samlas, umgås, ha kul, vara tillsammans.

Artister som Timoteij, Göran Wiklund, Amy Diamond,Brolle, Jonas Holmberg,Nanne Grönvall, Ola Svensson, Mojje, Sean Banan, Freddy Amigo och Darin är några av artisterna som kommer till Södertälje centrum och uppträder under Kringelfestivalen helgen den 26–28 aug!

För mer information: www.sodertaljecentrum.com

Lena Schulte, Centrumledare, 070 585 66 95


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon