2016-04-17 11:51Pressmeddelande

Johan Boding – Night of Queen Band & Choir är tillbaka!

null

Freddie Mercury 70 årDen 5e september i år skulle Queens sångare Freddie Mercury ha fyllt 70 år, vilket Queen-fans uppmärksammar världen över. Likaså gör Johan Boding i en hyllning till Freddie och Queen tillsammans med Night of Queen Band & Choir.


Efter senaste succén A Kind of Magic som spelades som Nyårsshow på Högfjällshotellet i Sälen i december, är det dags för en ny hyllning till Queen i allmänhet och Freddie i synnerhet. Premiären skedde "hemma" på Scalateatern i Karlstad med 4 exklusiva föreställningar innan det bar vidare till klassiska Trädgårn i Göteborg och mottagandet från publiken kan bara sammanfattas med ett två ord – Total succé!

Se besökarnas recensioner: http://kundrecensioner.ticketmaster.se/1617-sv_se/912966/night-of-queen- reviews/reviews.htm?sort=rating

Se bilder från showen:myheavenisallaroundme.se

Välkommen till en magisk kväll med Johan Boding och Night of Queen Band & Choir på Marenplan den 7e juli!

Kontakt:Lena Schulte
Centrumledare, Södertälje centrum
Mobil: 070-5856695
E-post:lena@sodertaljecentrum.com

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon