2023-05-26 09:32Pressmeddelande

Järna Ungdomsorkester gästar City

Järna UngdomsorkesterJärna Ungdomsorkester

Den 10 juni bjuder Järna Ungdomsorkester på en underhållande och energifylld konsert i Södertälje City med tema blåsorkester. Trettio unga musikanter ger 2 framträdanden under dagen.

  • 12:00–12:30, Första konserten, Politikertorget
  • 13:00–13:30, Andra konsertern, Olof Palmes plats (Marentrappan)

Järna Ungdomsorkester är unga, passionerade musiker som brinner för att sprida glädje genom musiken. Med blåsinstrument framför de en spännande blandning av klassiska stycken, populärmusik och några överraskningar!

Det blir en unik möjlighet att njuta av den levande musiken, mitt i city. 

Ta med familj och vänner den 10 juni för att njuta av dessa talangfulla unga musiker och deras passion för musiken. Konserten är ett fint exempel på hur vi kan sprida glädje och föra samman människor genom levande musik när den får ta plats i stadskärnan”, säger Aljosa Lagumdzija, VD för Södertälje City

Arrangör är Kammarmusikföreningen i samarbete med Södertälje City. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för allmänheten.

Kammarmusikfest 9-11 juni
Utekonserterna är en del av Kammarmusikfesten som arrangeras 9-11 juni på Oktoberteatern.

Under tre dagar gästas Södertälje av talangfulla musiker från när och fjärran såsom Filip Michalak, Andrzej Wiercińskim, Lovisa Huledalmezzo och Trio Ibenholt. Deras konserter spelas inne på Oktoberteatern vid Marenplan.

För mer information:
Perry Göransson
perrygoransson@gmail.com
070 - 558 65 30


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.