2017-11-23 18:32Pressmeddelande

Idolvinnaren till Södertälje Centrum

null

Vinnaren av Idol 2017 kommer till Stora Torget för att träffa Södertäljefansen och uppträda tillsammans med Idoltävlingens andra- och tredjepristagare.

Onsdagen 20 december kl.18.00 värmer Södertäljekören All Saints Gospel upp scenen och publiken på Stora Torget för att följas av topp 3 Idol 2017. Besökarna bjuds på varm glögg och pepparkakor från glöggvagnen och efter framträdandet blir det signering med Idolstjärnorna.

-Årets startfält i Idol har verkligen varit starkt, och vi är glada att få besök av idolerna under julhandeln i Södertälje Centrum i år igen, säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

Programmet är en del av centrumföreningens program Jul i Centrum som pågår under december.

Södertälje Centrumförening är en sammanslutning bestående av Kommunen, fastighetsägarna, och näringsidkarna i Södertälje Centrum. Målsättningen är att samverka i event och kommunikationsinsatser för att öka attraktionskraften i centrum och se till att fler väljer att besöka och shoppa i Södertälje Centrum – ett centrum där världarna möts.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon