2018-11-29 15:58Pressmeddelande

Idolvinnaren 2018 till Stora Torget - vem det nu blir

null

Det populära tv-programmet Idol är inte slut för säsongen än, men vinnaren är bokad till Södertälje Centrum.

Idolvinnaren kommer till Stora Torget för att träffa Södertäljefansen den 20 december kl.18:00. Efter framträdandet blir det signering med Idolstjärnan.

-Det har varit en stark tradition i Södertälje Centrum att välkomna idolvinnaren efter finalen och den fortsätter vi med i år igen, säger Lena Raattamaa, event- och marknadskoordinator på Södertälje Centrumförening.

-Det var många som kom och lyssnade på idolvinnaren 2017 Chris Kläfford förra året, och nu hoppas vi att Södertäljeborna vill träffa det senaste tillskottet till listan med svenska popartister, fortsätter Lena Raattamaa.

Södertälje Centrumförening jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon