2023-04-05 05:30Pressmeddelande

Här är datumen för Södertäljes största event – Södertäljefestivalen

Bild: Södertälje CityBild: Södertälje City

Varmt välkommen till Södertäljefestivalen den 25–27 augusti 2023.

På årets största evenemang i Södertälje hittar du stora artister, lokala stjärnor, roliga aktiviteter för alla och riktigt god mat. Det är som vanligt fri entré och alla aktiviteter sker mitt i stadskärnan.

Södertälje City tar nu emot intresseanmälningar för deltagande. Försäljare, utställare och artister som vill delta i festivalen är välkomna att skicka en intresseanmälan via hemsidan – sodertaljecity.se/sodertaljefestivalen.

"Vi vet att många Södertäljebor längtar till festivalen och det är definitivt en höjdpunkt på året, så det känns jättekul att kunna offentliggöra datumen nu och börja ladda upp för en riktigt kul fest tillsammans!"
– Aljoša Lagumdžija, VD, Södertälje City

Planeringsarbetet pågår och mer information släpps inom kort. I slutet av april avslöjas de första artisterna i årets scenprogram.

*Bild får användas för att berätta om denna nyhet och festivalen i allmänhet. Se också bifogat presskit med bilder från Södertäljefestivalen 2022. Fotograf: Christian Cicek.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija

Relaterad media