2020-01-10 07:15Pressmeddelande

Happy Lördag - En dag på stan för hela familjen

null

25 Januari är Happy Lördag i Södertälje City. Välkända barnfigurer kommer finnas ute på stan mellan kl. 12 och 17 för att träffa, krama och ta selfies med barnen. Här finns också roliga aktiviteter för hela familjen, tävlingar och pyssel.

"Vi vill skapa något glatt, ljust och trevligt att lysa upp januari-mörkret med. Alla gallerior kommer ha roliga aktiviteter hos sig. Det är så kul när vi gör saker ihop, då lever hela stadskärnan upp", säger Erik Hanzon på Södertälje City.

En omröstning hölls på Södertälje Citys Facebook-sida där Södertäljeborna fick rösta på figurerna de helst ville träffa. Vinnare blev Smurfarna och Mumin som kommer finnas på plats i city vid olika tidpunkter.

Dagen pågår till kl. 17 för att också uppmärksamma de många butiker i Södertälje som nu har utökat sina öppettider på helgerna.

City
Mumintrollen och Smurfarna busar runt.

Kringlan / Telgehuset
Luftvirvelkalas. Fånga så många rosenblad du bara kan på 1 minut och var med i utlottning av fina priser. Efter det kan man trycka fina äppeltavlor på minicanvas.

Lunagallerian 
Actic med rådgivning, tanitavägning och maskoten Pigge Pingvin finns på plats. Likaså Gymgrossisten med deras expertis och rådgivning. 

”Att januari går i träningens tecken är super bra, viktigt är också familjen och att göra saker tillsammans! Därför ser vi fram emot att tillsammans med Södertälje City och resten av stadskärnan skapa denna dag och aktiviteter för att bidra till detta! Håll utkik på vår instagram (@lunagallerian) för mer information, erbjudanden och tider.”, säger Denise von Garrelts på Lunagallerian.

Uppdateringar kring dagen publiceras på www.sodertaljecity.se .

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra tre fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon