2021-10-20 05:15Pressmeddelande

Happy Halloween - En aktivitetsfylld dag på stan för barnfamiljer

Häxor, spöken och pumpor intar centrum under lördagen den 30 Oktober när Södertälje City och Lunagallerian gemensamt anordnar Happy Halloween.

Lunagallerians aktiviteter finns inomhus på entréplan, medan Södertälje Citys pyssel och lekar finns på Politikertorget som ligger mellan Kringlan och H&M. Besökare välkomnas kl 11-16 under lördagen.

“Vi vill skapa ett mysigt och trevligt Halloweenfirande på stan. Därför har vi valt att tillsammans med Luna skapa något roligt för barnfamiljer att göra, och allt är givetvis gratis att vara med på“, säger Lena Raattamaa, marknadsansvarig på Södertälje City.

Besökare kan bland annat gå på spökjakt, prova på pumpakarvning, halloween-pyssel, spännande tävlingar och lyckohjul med fina priser. Det finns godsaker såsom popcorn, sockervadd och spökdrycks-stationer för barnen.

“Det är kul att kunna samarbeta med olika partners i stan. Det ger oss en större chans att kunna skapa något fint och roligt för besökarna”, säger Ann Müllersdorf-Krogstad, projektledare kommunikation och marknad på Telge Fastigheter

Uppdateringar om Happy Halloween kan följas på sodertaljecity.se/halloween och Facebook-evenemanget Happy Halloween.

Du hittar nyheter om Lunagallerian på lunagallerian.se och Instagram, @lunagallerian


Om Södertälje City

Södertälje City jobbar med att stärka stadskärnans attraktivitet som besöks- nöjes- & shoppingmål utifrån våra fokusområden tillgänglighet, trygghet och puls.