2016-04-20 21:57Pressmeddelande

Gör er redo för den omtalade talangen Ellen Sundberg!

null

Den drygt 20-åriga talangen och naturbarnet Ellen Sundberg har med hennes Israel Nash-producerade album ”White Smoke & Pines” som släpptes i mars förra året samt debutskivan ”Black Raven” som släpptes i augusti 2013 tagit emot många fina recensioner och starka publikreaktioner. Ellen Sundberg gör musik för att hon kan. Hon gör musik för att hon måste. Vi lyssnar för att Ellen berör. Vi lyssnar för att hon behövs.

Det stod direkt klart att Ellen Sundberg inte är ”ytterligare en kvinnlig singer/songwriter i mängden”. Recensenter, lyssnare och publik reagerade på Ellens musik och redan vid första mötet skapades känslor som fick de allra flesta att förhålla sig. Ellen fick det bästa kvittot man kan få. Att hennes röst och musik berör och tvingar fram ett tyckande.

http://ellensundberg.com/

För mer information och kontakt:

Lena Schulte

Centrumledare, Södertälje centrum

Mobil: 070 585 66 95

E-post: lena@sodertaljecentrum.com

Södertälje Centrumförening arbetar för ett tryggare, trivsammare, tillgängligare, bättre och finare Södertälje centrum!


Om Södertälje City

Södertälje City är en samverkansplattform för aktörer och intressenter i stadskärnan. Södertälje Citys varumärke samlar profileringen av medlemmarnas egna varumärken och arbetar för samverkan och synergieffekter genom event och kommunikationsinsatser som presenterar allt som är på gång i centrum. Kommunikation sker under centrumföreningens egen logotyp som påminner om en kedja och är tänkt att spegla Södertäljes internationella prägel, dess gemenskap och idrottshistoria och samtidigt föra tankarna till vår berömda Kringla. Södertälje City är stadskärnan där världarna möts!


Kontaktpersoner

Aljoša Lagumdžija
VD
Aljoša Lagumdžija
Erik Hanzon
Marknads- & Kommunikationsansvarig
Erik Hanzon